ویزای آمریکا از عمان

ویزای آمریکا از عمان

از سپتامبر 2022 تقاضای ویزای آمریکا و پرونده های مهاجرتی جهت ایرانیان در سفارت آمریکا واقع در مسقط - عمان آغاز گردیده و در حال حاضر این سفارتخانه سریعترین نوبت دهی و درصد بالای قبولی پرونده های ویزا و مهاجرت را به نسبت سایر کشورهای همسایه ی ایران کسب نموده است .  
مسارات مسقط ، کارگزار رسمی اقامت و گردشگری در عمان
  • خدمات مهاجرت و اخذ انواع ویزای توریستی ، تحصیلی و اقامت آمریکا
  • تعیین وقت فوری سفارت آمریکا در عمان
  • خدمات پرداخت MRV FEE
  • تور ویژه ی وقت سفارت و مصاحبه
  • پیکاپ ویزا

ویزای آمریکا :

کشور آمریکا همیشه یکی بهترین مقاصد برای مهاجرت چه برای زندگی و چه برای تحصیل بوده است. مسافران برای ورود به این کشور نیز مانند بیشتر کشورهای دنیا، نیازمند دریافت ویزا هستند. ایرانیان نیز برای یفر به آمریکا باید ویزا دریافت کنند، اما از آنجا که ایالات متحده در ایران سفارت ندارد کار برای آنها کمی سخت‎تر می‎شود به همین منظور برای اخذ ویزا باید به یکی از کشورهای همسایه مراجعه کنند.

با توجه به اینکه سفارت هر کشور شرایط خاص خود را دارد بهتر است قبل از اینکه مدارک خود را ارائه دهید اطلاعات دقیق و کاملی درباره شرایط آن سفارت به دست آورید.

همچنین متقاضیان ویزای آمریکا می توانند شانس خود را در بخت آزمایی لاتاری آمریکا که هر ساله توسط دولت این کشور برگزار می شود امتحان کنند.

اولین قدم برای اخذ ویزای آمریکا مشخص کردن نوع ویزای درخواستی می‎باشد. مشخص کنید نوع سفرتان توریستی، تحصیلی، تجاری، ازدواج، کار و یا سرمایه گذاری است. هر کدام از این موارد نیاز به ویزای مخصوص دارد و بدیهی است که مدارک مخصوص به خود را نیز لازم دارد.

انواع ویزای آمریکا

کشور آمریکا ۱۸۵ نوع ویزا دارد. انواع ویزای آمریکا به دو دسته مهاجرتی (برای اقامت دائمی) و غیرمهاجرتی (برای اقامت موقت) تقسیم می‌شود.

ویزای غیر مهاجرتی دسته‌ای از ویزا است که برای سفر کوتاه و موقت به آمریکا کاربرد دارد که شامل ویزای تجاری، تحصیلی، ملاقات‌های خانوادگی و گردشگری است.

ویزاهای مهاجرتی مخصوص افرادی است که قصد دارند به صورت دائمی به این کشور مهاجرت کنند.

ویزای بازدید کننده دسته دیگری از ویزا است که مناسب افرادی است که با هدف مشخصی قصد سفر به آمریکا دارند. این ویزا برای کسانی کاربرد دارد که حداکثر به مدت ۶ ماه قصد بازدید از این کشور را دارن و شامل دو دسته زیر است:

  • ویزای B۱ برای بازدید کاری
  • ویزای B۲ برای بازدیدهای گردشگری

ویزای تحصیلی دسته‌ دیگری از ویزاهای آمریکا با اهداف تحصیلی و آکادمیک است که عناوین M و F را دارند و از هر یک برای موقعیت تحصیلی به‌خصوصی استفاده می‌شود.

ویزای J۱ و Q از دیگر ویزا های آمریکا هستند که برای کسانی که برنامه‌های تبادلی دارند و در استخدام یا آموزش‌های عملی این کشور شرکت می‌کنند، کاربرد دارند.

ویزاهای کار موقتی، ویزای مدیران، ویزای معامله‌گر، ویزای سرمایه‌گذار، ویزاهای دیپلماتیک، ویزاهای حمایت‌شده از طرف فامیل‌ها، ویزای همسر آمریکا نیز از دیگر ویزاهای این کشور به شمار می‌روند.

علاوه بر این، ویزاهایی را در آمریکا به اتباع کشورهای مختلف می‌دهند که برخی از ویزاها پرکاربردتر و پرطرفدارتر است که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ویزای توریستی آمریکا

ویزای توریستی یکی از ویزاهایی است که نسبت به انواع دیگر در کشور آمریکا درخواست بیشتری دارد. ویزاهای مختلفی را در این کشور تحت عنوان ویزای توریستی به افراد می‌دهند. به طوری که برای دریافت ویزای توریستی آمریکا ابتدا باید هدف سفر  و سپس نوع ویزا را مشخص کنید.

از جمله انواع ویزاهای توریستی آمریکا این کشور می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:


برای حضور در کنفرانس، مشورت با همکارهای تجاری، تسویه برای یک ملک یا بستن قرارداد

برای گردشگری در تعطیلات، درمان یا حضور در مسابقات آماتوری
ترانزیت C
برای کسانی که در سفر خود به کشورهای دیگر مدت زمان کمی در آمریکا توقف می‌کنند
ترانزیت D/C-۱ و C-۱/D
برای پرسنل خطوط هوایی بین‌المللی یا پرسنل کشتی‌هایی که به آمریکا سفر کنند

ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی آمریکا شامل ویزاهای نوع  J، M و F است.

  • ویزای F برای کسانی است که می‌خواهند در یکی از کالج‌ها یا دانشگاه‌های معتبر آمریکا تحصیل کنند یا زبان انگلیسی را در موسسه‌های زبان انگلیسی این کشور آموزش ببینند.
  • ویزای M برای کسانی است که قصد تحصیل یا دریافت آموزش‌های غیرآکادمیک دارند.
  • ویزای J یکی دیگر از ویزاهای تحصیلی آمریکا است که با دو ویزای دیگر تفاوت بسیاری دارد. افراد برای دریافت این ویزا باید دارای یک مدرک دانشگاهی باشند. این ویزا را به کسانی می‌دهند که برای شرکت در یک دوره آموزشی عملی یا تکمیلی قصد سفر به ایالات متحده را دارند.

ویزای کاری آمریکا

ویزای کار آمریکا یکی از پرطرفدارترین ویزاهای این کشور است که به صورت موقتی کاربرد دارد. در واقع دارندگان این ویزا می‌توانند مدت زمان مشخصی در این کشور بمانند. اگر قصد کار و اقامت دائم در آمریکا دارید، باید گرین کارت دریافت کنید. برای دریافت ویزای کاری آمریکا باید یک پیشنهاد شغلی مشخص داشته باشید.

کشور آمریکا ویزاهای مختلفی برای کار دارد که دو نوع پرکاربرد آن H۱ و H۱B است.

  • ویزای H۱ به دعوت‌نامه شغلی نیاز دارد و به مدت و ۱ سال اعتبار دارد.
  • ویزای H۱B به دعوت‌نامه شغلی نیاز دارد و به مدت ۳ سال اعتبار دارد.

ویزای سرمایه گذاری آمریکا

کشور آمریکا ویزاهای مختلفی را برای سرمایه‌گذاری در نظر گرفته است. انواع ویزای سرمایه گذاری آمریکا عبارتند از:


ایجاد شغل خارج از منطقه هدف.

ایجاد شغل در منطقه‌های هدفمند مانند مناطقی با بیکاری زیاد یا روستاها.

سرمایه‌گذار برنامه آزمایشی در منطقه‌ای غیر از منطقه هدف داشته باشد.

سرمایه گذار برنامه آزمایشی در منطقه هدف داشته باشد.

ویزای فامیلی آمریکا (خانوادگی)

کشور آمریکا براساس روابط فامیلی به افراد ویزای دائم یا موقت می‌دهد. ویزای والدین آمریکا و ویزای فرزندخواندگی آمریکا از جمله ویزاهای فامیلی این کشور است. ویزای فامیلی آمریکا برای افراد گوناگون با شرایط خاص، انواع مختلفی دارد. بهتر است قبل از اقدام برای دریافت این ویزا بهترین نوع آن را متناسب با شرایط خود انتخاب کنید. ویزای خانوادگی آمریکا از IR۱ تا IR۵ دسته‌بندی می‌شود.

  • ویزای IR۱ برای همسران شهروندان آمریکایی است.
  • ویزای IR۲ را به کودکان زیر ۲۱ سال و مجرد شهروندان آمریکایی می‌دهند.
  • ویزای IR۳ و IR۴ مخصوص ایتامی است که والدین آنها شهروند آمریکایی محسوب می‌شوند و به فرزند خواندگی پذبرفته می‌شوند.
  • ویزای IR۵ همان ویزای والدین آمریکا است. این ویزا به پدر و مادر شهروندان آمریکایی که حداقل ۲۱ ساله باشند، تعلق می‌گیرد.

ویزای درمانی آمریکا

ویزای درمانی یکی دیگر از ویزاهای پرکاربرد کشور آمریکا است که سالانه افراد زیادی با استفاده از آن به این کشور سفر می‌کنند. اگر شما نیز برای درمان خود یا اعضای خانواده به ویزای درمانی آمریکا نیاز دارید، باید بدانید بهترین ویزا برای این هدف ویزای B۲ است. این ویزا مخصوص اقامت موقت برای درمان‌های پزشکی در کشور آمریکا است. برای دریافت این ویزا باید ثابت کنید که دلیل محکمی برای درمان در این کشور دارید. به عنوان مثال باید تمکن مالی برای درمان در ایالات متحده را داشته باشید.

ویزای لاتاری آمریکا (ویزای DV)

ویزای لاتاری آمریکا یکی از ویزاهای خاص این کشور است که آسان‌ترین روش‌ مهاجرت به این کشور محسوب می‌شود. برای دریافت این ویزا کافی است که در سایت مربوطه با شرایط لازم ثبت‌نام و سپس به شانس خود اعتماد کنید. اگر خوش‌شانس باشید به‌راحتی می‌توانید با دریافت این ویزا به آمریکا سفر کنید. به همین دلیل سالانه افراد بسیاری برای دریافت ویزای لاتاری آمریکا اقدام می‌کنند. اگر شرایط دریافت ویزاهای دیگر این کشور را ندارید، با بررسی شرایط ویزای لاتاری می‌توانید برای دریافت آن اقدام و شانس خود را امتحان کنید.

ویزای آمریکا برای ایرانیان

آیا می‌خواهید به‌عنوان یک شهروند ایرانی برای دریافت یکی از انواع ویزاهای آمریکا اقدام کنید؟ با توجه به اینکه یک شهروند ایرانی هستید، ممکن است شرایط دریافت ویزا برای شما دشوارتر از شهروندان دیگر کشورها باشد. ایالات متحده آمریکا در ایران سفارت ندارد و برای دریافت ویزای این کشور باید به سفارت آن در کشورهای مجاور مثل امارات متحده عربی ، ترکیه و یا عمان مراجعه کنید.

بررسی شرایط دریافت ویزای آمریکا

اولین قدم برای مهاجرت به آمریکا این است که ویزای متناسب با شرایط خود را پیدا کنید. همانطور که بالاتر هم به آن اشاره کردیم، سیاست خارجی آمریکا به گونه ای طراحی شده که برای تمام افراد و با هر شرایطی یک نوع ویزای وجود دارد. حالا باید در بین تعداد زیادی از کلاس های ویزای آمریکا، ویزای خودتان را پیدا کنید.

کارشناسان ما  بنا به تجربه و با توجه به پرونده‌هایی که انجام داده است، اطلاع دارد که در حال حاضر شانس دریافت کدام ویزای آمریکا برای شما بالاتر است و اگر مدارک کافی برای ادامه کار را نداشته باشید، شما را در تنظیم مدارک کمک می‌کند.


تکمیل فرم های ویزای آمریکا (DS-260 ، DS-160 و ...)

بعد از انتخاب ویزای مناسب با شرایطتتان، باید درخواست ویزای خود را به دولت آمریکا ارسال کنید. برای هر کدام از انواع ویزاهای آمریکا فرم های گوناگونی وجود دارد. تمام فرم‌های درخواست ویزای آمریکا به صورت آنلاین هستند و با توجه به نوع ویزای درخواستی خود باید فرم خاصی را به صورت آنلاین تکمیل کنید و در صورت نیاز هزینه درخواست را به صورت آنلاین بپردازید.

 به طور نمونه اگر شما از برندگان لاتاری گرین کارت آمریکا هستید و واجد شرایط دریافت ویزای لاتاری یا همان DV هستید باید فرم Ds-260 را تکمیل نمایید. راهنمای تکمیل فرم برندگان لاتاری را می‌توانید در مقاله راهنمای جامع تکمیل فرم DS-260 بخوانید. اگر متقاضی ویزای تحصیلی یا توریستی آمریکا هستید باید فرم Ds-160 را تکمیل کنید و به همین ترتیب هر ویزای آمریکا، فرم درخواست مخصوص به خود را دارد.

توجه کنید! اطلاعات وارد شده در فرم های سفارتی آمریکا، برای شما مسئولیت قانونی به دنبال دارد، بنابراین نباید صرفا با تکیه به دانش زبان خود، این فرم ها را تکمیل کنید. ارائه اطلاعات غلط یا جواب اشتباه به سوالات فرم، شانس دریافت ویزای شما را از بین می‌برد یا حتی می‌تواند شما را برای چندین سال از ورود به آمریکا محروم کند.


گرفتن وقت سفارت آمریکا

پس از تکمیل فرم درخواست ویزا آمریکا باید به منظور انجام مصاحبه حضوری به یکی از سفارت های آمریکا در منطقه مراجعه کنید. به این منظور باید ابتدا از یکی از سفارت های آمریکا وقت بگیرید.

برای اخذ ویزاهای مهاجرتی آمریکا همچون لاتاری، خانوادگی و...، وقت سفارت توسط دولت آمریکا برای شما تعیین خواهد شد و می‌توانید هزینه وقت سفارت آمریکا را به صورت نقدی درون سفارت پرداخت کنید.

اما برای گرفتن ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکا همچون ویزای تحصیلی، توریستی و ...، باید از سفارت مورد نظر خود وقت دریافت کنید و هزینه وقت سفارت آمریکا یا (MRV فی) را به صورت آنلاین پرداخت کنید. این موضوع که بهترین سفارت آمریکا برای دریافت ویزا و مصاحبه کدام است، در بخش های بعدی توضیح خواهیم داد.

برای اطلاع کامل از چگونگی دریافت وقت سفارت آمریکا، می‌توانید مقاله اخذ وقت سفارت آمریکا را بخوانید.

مراجعه به سفارت امریکا در خارج از کشور

تمام متقاضیان دریافت ویزای امریکا باید حتما پس از درخواست ویزا به یکی از سفارت های آمریکا مراجعه کنند و از آنان به صورت حضوری مصاحبه به عمل آید. انجام مرحله مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت آمریکا برای دریافت هر یک از انواع ویزاهای آمریکا الزامی است و بدون مصاحبه در سفارت آمریکا امکان اخذ ویزای آمریکا وجود ندارد.

از آنجا که ایران و آمریکا با یکدیگر روابط دیپلماتیک ندارند و امریکا سفارتی در ایران ندارد. متقاضیان ایرانی ویزای آمریکا باید به منظور انجام مصاحبه سفارت آمریکا به یک کشور خارجی مثل ترکیه، ارمنستان، امارات، عمان و ... بروند.

افرادی که می‌خواهند ویزای مهاجرتی آمریکا دریافت کنند، باید یک مرحله اضافه‌تر به نام مدیکال نیز انجام دهند و پس از گرفتن وقت مدیکال ویزای آمریکا، برای انجام آزمایشات و معاینات به پزشک معتمد سفارت، در خارج از کشور مراجعه کنند.

مصاحبه در سفارت آمریکا برای دریافت ویزا به قدر کافی استرس دارد، حال حساب کنید که برای این مصاحبه باید به یک کشور خارجی هم سفر کنید. چگونگی سفر و جابجایی در یک کشور ناآشنا که احتمالا زبان مردم آن را نیز نمی‌دانید، استرس و نگرانی شما را چندین برابر خواهد کرد. در چنین شرایطی حتی درخواست پرینت مدرک از یک کافی نت نیز برای متقاضی بسیار سخت است. اما کارشناسان ما در کشور عمان و در طول تور ویژه ی مصاحبه و وقت سفارت آمریکا در کنار شما خواهند بود و تمامی مشکلات احتمالی را برای شما برطرف خواهند نمود .

پاسخ به سوالات مصاحبه ویزای آمریکا

همانطور که گفتیم برای دریافت هر نوع ویزای آمریکا باید حضوری به سفارت مراجعه کنید و در مصاحبه ویزا به سوالات افسر پرونده پاسخ دهید. این مهم‌ترین مرحله در فرآیند اخذ ویزای آمریکاست. چرا که افسر پرونده تصمیم می‌گیرد که برای شما ویزا صادر شود یا خیر.

همین باعث می‌شود که مرحله مصاحبه ویزای آمریکا برای بعضی افراد ترسناک و استرس‌زا باشد. متقاضیانی که تا به حال تجربه مصاحبه ویزا در سفارت آمریکا را نداشته‌اند، بسیار نگران هستند. به همین دلیل در اینترنت به دنبال نمونه سوالات مصاحبه سفارت آمریکا هستند و می‌خواهند بدانند که افسر سفارت آمریکا در مصاحبه چه سوال هایی می‌پرسد.

این نگرانی کاملا طبیعی و قابل درک است، اما برای مصاحبه سفارت نباید به دنبال پکیج نمونه سوالات مصاحبه سفارت آمریکا باشید. مصاحبه ویزای آمریکا یک امتحان دانشگاهی نیست که برای جواب دادن به سوالات آن به دنبال کتاب یا نمونه سوال باشید.

برای پاسخ دادن به سوالات افسر کنسولی باید بدانید که هدف او از پرسیدن سوال چیست و مناسب با شرایط شخصی خود جواب دهید. پاسخ یکسان برای سوالات مصاحبه ویزا آمریکا وجود ندارد، شاید جوابی که برای یک نفر سودمند باشد، برای شخص دیگر کاملا ضرر داشته باشد. بنابراین همه چیز بسته به شرایط شخصی شما دارد. با پکیج و نمونه سوال نمی‌توانید برای مصاحبه آماده شوید.

موسسه حامی مهاجر به عنوان یک شرکت مهاجرتی معتبر، خدمت جدیدی به نام ماک سفارتی یا جلسه شبیه سازی مصاحبه ویزای آمریکا دارد که در این جلسه‌ها آمادگی و اعتماد به نفس کامل برای مصاحبه را کسب می‌کنید و شانس دریافت ویزای آمریکا، تا حد زیادی بالا خواهد رفت. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید مقاله ماک سفارتی را بخوانید.

پس از دریافت ویزای آمریکا

پس از آنکه مصاحبه خود را انجام دادید، افسر پرونده همانجا نتیجه را به شما اعلام می‌کند و یکی از سه حالت زیر برای شما اتفاق خواهد افتاد:

  • افسر درخواست ویزای شما را رد می‌کند که به این حالت ریفیوزی ویزای آمریکا گفته می‌شود. در چنین حالتی می‌توانید بعد از رفع اشکالات، مجددا برای ویزا درخواست دهید.
  • افسر با درخواست صدور ویزای شما موافقت می‌کند و پاسپورت شما را برای الصاق ویزا تحویل می‌گیرد. به چنین حالتی صدور ویزای تک ضرب گفته می‌شود. شما چند روز در آن کشور خارجی می‌مانید و پاسپورت خودتان را به همراه ویزا از پست تحویل می‌گیرد.
  • افسر تشخیص می‌دهد که پرونده شما نیاز به بررسی بیشتر توسط اداره‌های دیگر دارد. بنابراین پرونده شما وارد پروسه AP یا روند بررسی بیشتر خواهد شد. در چنین حالتی باید به ایران بازگردید و منتظر نتیجه باشید. در بیشتر موارد ویزا پس از چند هفته صادر می‌شود و می‌توانید از خدمات پیکاپ پاسپورت برای دریافت ویزا استفاده کنید. مهم‌ترین دلیل AP خدمت سربازی است که در بخش‌های بعد بیشتر توضیح خواهیم داد.


پیکاپ ویزا یا پاسپورت چیست؟

اگر پرونده شما وارد پروسه AP شد و ویزای شما با تاخیر صادر شد، نیازی نیست که برای دریافت ویزا مجدد به یک سفر خارجی بروید و هزینه زیادی را متحمل شوید. فقط کافی است که پاسپورت خود را به یک موسسه مهاجرتی معتبر (دارای مجوز از پلیس گذرنامه) تحویل دهید.

کارگزاران این موسسه پاسپورت شما را به خارج از کشور می‌برند و پس از چسبانده شدن ویزا بر روی آن، به شما بازمی‌گردانند. با استفاده از خدمت پیکاپ ویزا، در وقت و هزینه شما صرفه جویی خواهد شد. 

بهترین سفارت برای گرفتن ویزای آمریکا

یکی دیگر از نگرانی های متقاضیان ایرانی ویزای آمریکا، انتخاب بهترین سفارت برای گرفتن ویزای آمریکا است. در حال حاضر ، سفارت آمریکا در عمان به دلیل زمان نوبت دهی کوتاه ، فاصله ی نزدیک به ایران و سفر کوتاه و همچنین تسهیلات مترجم فارسی زبان برای ایرانیان و نرخ قبولی بالا بهترین گزینه برای دریافت ویزا میباشد .


اخذ وقت فوری سفارت آمریکا از کدام سفارت ممکن است؟

برخی از سفارت های آمریکا در منطقه دارای ظرفیت بیشتری برای مصاحبه هستند و دریافت وقت از اینگونه سفارت‌ها سریع تر است. در شرایط خاص مثل شیوع بیماری کرونا برخی سفارت های آمریکا در منطقه تعطیل شدند و به متقاضیان ویزای تحصیلی آمریکا توصیه شد که وقت سفارت آمریکا در پاکستان را دریافت کنند.

بنابراین یکی دیگر از نکات مهم برای تعیین بهترین سفارت برای گرفتن ویزای آمریکا، مدت زمان انتظار برای دریافت وقت است. به همین دلیل برخی از ایرانی ها برای دریافت ویزای دانشجویی آمریکا، به سفارت آمریکا در عمان، گرجستان، تایلند و ...  مراجعه می‌کنند. 


هزینه انواع ویزای آمریکا چقدر است؟

هزینه انواع ویزای آمریکا چقدر است؟

قیمت یا هزینه ویزای آمریکا با توجه به نوع ویزای انتخابی متفاوت خواهد بود. در ادامه سعی کرده ایم که خلاصه‌ای از قیمت یا هزینه انواع ویزای آمریکا را در اختیار شما قرار دهیم، اما گفتنی است که هزینه‌های گفته شده در جدول‌های زیر، صرفا میانگینی از هزینه‌های صدور ویزای آمریکا است.

برای اطلاعات دقیق از قیمت یا هزینه ویزای آمریکا، بهتر است مقاله اختصاصی مربوط به آن ویزا را مطالعه فرمایید.

هزینه ویزای توریستی آمریکا

نوع ویزا
مبلغ هزینه (به دلار آمریکا)
ویزای توریستی B1/B2
160 دلار
کارمزد SEVIS ( سویس فی)
350 دلار

هزینه ویزای تحصیلی آمریکا

نوع هزینه
مبلغ هزینه (به دلار آمریکا)
کارمزد صدور ویزا
160 دلار
کارمزد SEVIS ( سویس فی)
350 دلار

هزینه ویزای لاتاری آمریکا

نوع هزینه (به ازای هر شخص)
مبلغ هزینه (به دلار آمریکا)
کارمزد صدور ویزا
330 دلار
هزینه مدیکال و تست پزشکی
(به صورت میانگین)
215 دلار

هزینه ویزای خانوادگی آمریکا

نوع ویزا
نوع هزینه
مبلغ هزینه (به دلار آمریکا)
ویزای خانوادگی و ازدواج
هزینه فرم I-130 و تشکیل پرونده
535 دلار
ویزای نامزدی
کارمزد صدور ویزا
265 دلار

توجه داشته باشید که ویزاهای غیرمهاجرتی با قیمت ۱۶۰ دلار شامل موارد زیر است:

  • ویزای بازدیدکننده
  • ترانزیت ایالات متحده
  • پرسنل هواپیمایی و کشتی
  • دانشجو و دانشگاهی
  • رسانه‌ها و خبرنگاران
  • تبادل بازدیدکنندگان
  • دانش‌آموزان
  • حرفه‌ای‌های نفتا
  • قربانی فعالیت جنایی
  • قربانی قاچاق انسان

ویزاهای مبتنی بر دادخواست با قیمت ۱۹۰ دلار عبارتند از:

  • کارگران موقت یا استخدامی و کارآموزان
  • انتقال‌گیرندگان درون شرکت‌ها
  • افراد توانا
  • ورزشکاران
  • هنرمندان
  • تبادل فرهنگی بین‌المللی
  • کارمندان مذهبی

گرفتن ویزای آمریکا چقدر زمان می‌برد؟

امروزه یکی از سوالاتی که بسیاری از متقاضیان اخذ ویزای پزشکی آمریکا، ویزای تلنت آمریکا، ویزای هنرمندان آمریکا یا دیگر ویزاها می‌پرسند، این است که گرفتن ویزای آمریکا چقدر زمان می‌برد؟ مدت زمان اخذ ویزا به نوع آن بستگی دارد. بنابراین نمی‌توان مدت زمان مشخصی را معین کرد. ممکن است ویزاها طی چند دقیقه یا طی چند ماه صادر شوند.

دریافت ویزای غیرمهاجرتی کم‌تر از ویزاهای دائمی زمان می‌برد اما به طور متوسط درخواست اخذ ویزا بین سه تا پنج هفته بررسی خواهد شد.

اعتبار ویزای آمریکا چقدر است؟

اعتبار ویزای آمریکا چقدر است؟

اعتبار ویزا مدت زمان بین تاریخ دریافت تا تاریخ انقضای آن است. اعتبار ویزاهای مختلف با یکدیگر متفاوت است. برخی از ویزاها شاید چند روز اعتبار داشته باشند و بعضی حتی تا ده سال اعتبار آن‌ها تمام نشود. اگر بازرس روی تمبر پذیرش یا فرم I-۹۴ تاریخ به‌خصوصی را ثبت کند، در آن تاریخ باید از کشور آمریکا خارج شوید اما اگر D/S روی فرم باشد می‌توانید تا پایین تحصیل یا اتمام برنامه شغلی در آمریکا، در این کشور بمانید.

ویزاهای کشور آمریکا از نظر اعتبار دو دسته است:

نوع ویزامدت اعتبار

ویزای توریستی مولتی کشور آمریکا
زیاد تا حدود ۱۰ سال
ویزای توریستی سینگل کشور آمریکا
حداکثر ۶ ماه

دلایل ریجکتی ویزای آمریکا

زمانی که برای اخذ ویزای هر کشوری درخواست می دهید امکان ریجکت شدن شما وجود دارد. در اخذ ویزای آمریکا نیز ممکن است به دلایل مختلف با درخواست ویزای شما موافقت نشود. از مهمترین دلایلی که درخواست شما رد می شود موارد زیر است: 

  • مصاحبه را به خوبی انجام نداده اید
  • تمکن مالی کافی برای آغاز سفر و زندگی در آمریکا را ندارید
  • تاریخچه سفر خوب و مناسبی ندارید
  • افسر پرونده از اینکه پس از اتمام مدت ویزا به کشور خود بازخواهید گشت مطمئن نیست
  • انگیزه شما از سفر مشخص نیست
  • مطالبی که عنوان می کنید با آنچه در اسناد و مدارک شما موجود است هم خوانی ندارد
  • افسر شما را دارای صلاحیت کافی برای ورود به آمریکا تشخیص نداده است
  • ممکن است دلایل رد شدن ویزای شما هم به خوبی مشخص نباشد اما در هر صورت از سوی افسر دارای صلاحیت شناخته نشده اید.

رفع ریجکتی ویزای آمریکا

آیا شما نیز به دنبال رفع ریجکتی ویزای آمریکا هستید؟ پیش از هر چیز باید دلیل ریجکتی را تشخیص دهید و در صورت امکان نسبت به رفع آن اقدام کنید. بر اساس قوانین مهاجرت امکان معافیت از ریجکتی در شرایط به‌خصوصی وجود دارد. معافیت از ریجکتی تنها به افسر کنسولگری بستگی دارد. اگر بتوانید از این معافیت بهره‌مند شوید، افسر شما را مطلع خواهد کرد. در این صورت باید نسبت به پر کردن و ارسال فرم رفع ریجکتی اقدام کنید. علاوه بر این می‌توانید برای رفع ریجکتی از کمک مشاوران متخصص مسارات در این حوزه بهره‌مند شوید.

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت آمریکا درعمان

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت آمریکا در عمان در واقع مدارکی است که متقاضی پس از ثبت‌نام آنلاین، باید در روز مقرر به همراه خود به سفارت آمریکا در عمان ببرد؛ این مدارک عبارتند از:

  • کپی صفحه ی اول پاسپورت (با حداقل ۶ ماه اعتبار)
  • اسکن عکس تمام رخ ۵*۵ رنگی با پس‌زمینه سفید
  • فرم پر شده DS-160 به زبان فارسی یا صفحه تاییده تکمیل فرم DS-160 به زبان انگلیسی
  • آدرس ایمیل معتبر و شماره تلفن مسافر
  • درخواست بر روی سربرگ(برای همکاران آژانسی)
  • اسکن از صفحه ویزا در صورت داشتن ویزای ایالات متحده در گذشته

مدارک لازم برای روز مصاحبه در سفارت آمریکا در عمان

هر متقاضی در روز حضور خود در سفارت آمریکا در قطر جهت مصاحبه، باید حتما مدارک زیر را به همراه داشته باشد:

  • اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی
  • دو قطعه عکس تمام رخ ۵*۵ رنگی با پس‌زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک
  • ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافیت
  • مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، پروانه مطب یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره‌برداری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شورای اصناف و …
  • ترجمه سوابق بیمه
  • ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس، خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه‌گذاری مالی دیگر
  • نامه تمکن به انگلیسی Bank Statement
  • پرینت شش ماهه لاتین حساب بانکی
  • تاییدیه برگه وقت سفارت
  • تاییدیه فرم DS160
  • تاییدیه واریز سفارت
  • واچر هتل محل اقامت در آمریکا و رزرو بلیط رفت و برگشت
  • در صورت داشتن دعوتنامه، پر کردن فرم ۱۳۴-I به همراه اصل دعوتنامه
  • مخصوص متقاضیان F1:فرم I-20، مدارک تحصیلی و SEVIS Fee Payment Confirmation
  • مخصوص متقاضیان J1:فرم DS-2019، SEVIS Fee Payment Confirmation

اطلاعات سفارت آمریکا در عمان :

U.S. Embassy Oman
P.C. 115
Madinat Al Sultan Qaboos
Muscat, Oman
Telephone: (968) 2464-3400
Fax: (968) 2464-3740

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا از سفارت آمریکا در عمان

منظور از مدارک لازم برای وقت سفارت آمریکا در عمان همان مدارکی است که شما باید همراه با ترجمه آنها را به سفارت این کشور ارائه دهید. این مدارک به قرار زیر است:

  • آدرس ایمیل معتبر و شماره تلفن مسافر
  • درخواست بر روی سربرگ(برای همکاران آژانسی)
  • کپی صفحه ی اول پاسپورت (با حداقل ۶ ماه اعتبار)
  • اسکن عکس تمام رخ ۵*۵ رنگی با بک گراند سفید
  • فرم پر شده DS-160 به زبان فارسی یا صفحه تاییده تکمیل فرم DS-160 به زبان انگلیسی
  • اسکن از صفحه ویزا در صورت داشتن ویزای ایالات متحده در گذشته
  • اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی
  • دو قطعه عکس تمام رخ ۵*۵ رنگی با بک گراند سفید
  • ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک
  • مدارک شغلی (گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، پروانه مطب یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره برداری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شورای اصناف و …)
  • ترجمه سوابق بیمه
  • ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافیت
  • ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند
  • پرینت شش ماهه حساب بانکی لاتین
  • نامه تمکن به انگلیسی Bank Statement
  • تاییدیه واریز سفارت
  • تاییدیه برگه وقت سفارت
  • تاییدیه فرم DS160
  • واچر هتل محل اقامت در آمریکا و رزرو بلیط رفت و برگشت
  • در صورت داشتن دعوتنامه، پر کردن فرم ۱۳۴-I به همراه اصل دعوتنامه